به گزارش مشرق، رسیدگی به این پرونده از اسفند سال قبل با دستگیری مرد هواپیماربا بههمراه سلاح و جلیقه انفجاری قلابی توسط نیروهای امنیت پرواز آغاز شد و پرونده پس از تکمیل تحقیقات برای رسیدگی به شعبه ۸ دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد.در جلسه محاکمه، نخست نماینده دادستان پس از خواندن کیفرخواست، برای متهم درخواست اشد مجازات کرد.
بیشتر بخوانید
خنثیسازی ۱۲۶ عملیات پیچیده هواپیما ربایی توسط سپاه
در ادامه متهم به جایگاه رفت و گفت: من برقکارم و فکر هواپیماربایی از یک سال و نیم قبل به سراغم آمد و نقشه آن را طراحی کردم. به خودم جلیقه انفجاری قلابی بستم و یک سلاح تقلبی هم داشتم که توانستم آن را از گیت بازرسی رد کنم. بعد همراه پسر ۵ ساله و همسرم سوار هواپیما شدیم که عازم مشهد بود. همسرم اصلاً در جریان این ماجرا نبود و نمیدانست من چه نقشهای دارم.
بعد از بلند شدن هواپیما به میهماندار کاغذی دادم که روی آن نوشته بودم به من جلیقه انفجاری وصل است و کنترل آن دست شخص دیگری است. میهماندار هم با خونسردی کاغذ را به مردی داد که چند صندلی جلوتر از من بود و آن مرد هم با سرعت زیاد به گونهای که اصلاً متوجه نشدم از جا پرید و به رویم اسلحه کشید. من هم جلیقه را باز کردم و مواد منفجره را نشانش دادم. در نگاه اول چون مشخص نبود که جلیقه قلابی است مسافران هراسان از روی صندلیهایشان بلند شدند و فریاد میکشیدند. خیلی ترسیده بودم و فکر میکردم ممکن است آن مأمور به کسی شلیک کند. پس از دستگیری من با هماهنگی امنیت پرواز و خلبان، هواپیما در فرودگاه اصفهان فرود آمد.
متهم درباره اینکه انگیزهاش از این کار چه بوده مدعی شد: من یک معترض اجتماعی هستم و میخواستم با این کار اعتراضم را نشان دهم.
در ادامه قاضی پرسید: در اعترافاتت گفته بودی قصد داشتی هواپیما را به عربستان ببری! که متهم پاسخ داد: من میخواستم هواپیما را به عربستان ببرم تا اعتراضم را اعلام کنم اما قصدم پناهنده شدن نبود.
پس از آن وکیل متهم گفت: موکلم شروع به جرم داشته اما مرتکب جرم نشده از اینرو مستحق تخفیف است.
با پایان جلسه دادگاه ،هیأت قضات پس از شور و بررسی مدارک موجود در پرونده، متهم را به ۱۰ سال حبس محکوم کردند.